Wat zeggen mensen over Espenbos Kliniek

Ervaringen

“Voor mij nieuwe tandarts na afscheid van mijn gepensioneerde arts. Prima, uitstekend en goed behandeld. Afspraken en tijden goed geregeld. Kortom top.”

via redactie Zorgkaart.nl

“Super tevreden! Na doorverwijzing door mijn ‘vaste’ tandarts afspraak gemaakt voor een herstel van mijn ondergebit. Dit mede door middel van het plaatsen van een implantaat.”

“Zeer kundig team zeer vriendelijk ik ben een zeer tevreden patiënt al bijna 40 jaar !”

Jean Kruijntjens via Google

“Vakkundig team, neemt de tijd voor de patiënt, zeer begripvol.”

José Bosch
via Facebook

“Deze tandarts praktijk is zeer goed,o.a. vriendelijk personeel,fijne wachtruimte,en de tandheelkundige is uitmuntend.”

“In Frankrijk een uitgevallen 30 jaar oude kroon en een week later in Maastricht probleemloos gerepareerd. Erg prettig contact via de telefoon, een datum gevonden voor de behandeling door een collega omdat mijn eigen tandarts in deze praktijk op vakantie was, een medische update-vragenlijst per email, een bevestiging van de afspraak twee dagen ervoor en een prettige behandeling. Prima geregeld allemaal. Een top praktijk op een top locatie. Aanbevolen dus…”

P. Mertens via Google

“Een aanrader vriendelijke baliemedewerkers. Een vakkundige tandarts die de tijd voor je neemt en geruststeld en een vriendelijk tandartsassistente. Wij doen deze Espenbos zeker aanbevelen.”

C. van Kranenburg
via Facebook

“Ken mijn tandarts al mijn hele leven (eerst z’n vader, nu de zoon). Wordt in de praktijk op vriendelijke manier ontvangen. Kan momenteel niks verzinnen om een andere praktijk te zoeken. Ben zeer tevreden.”

“Kan geen verbeteringen bedenken. Ben zeer tevreden over de geleverde zorg en het maken van afspraken die via mail bevestigd worden.De tijdige herinnering van de afspraken via mail is ook erg handig. De praktijk heeft een luxe en prettige uitstraling ,met een goede bereikbaarheid en ruime parkeerplaats.”

“Snel een afspraak kunnen maken. Fijne benadering bij binnenkomst. Goed geholpen en vooral gehoord door de behandelende tandarts. Duidelijke uitleg en goede vervolgafspraak gemaakt. Tevens is het prettig om alles en tevens herinneringen op de mail te verkrijgen. Voldoende parkeerplaatsen naast de deur . Top lokatie”

5 out of 5 stars